Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Gresk kylling med oliven og fetaost
Antall porsjoner
4
Ingredienser
1
ts
1
krm
200
g
2
stk
1
stk
2
dl
50
g
2
ts
2
ts
2
dl
8
stk
Fremgangsmåte
Brun kyllingfileter eller -lår i smør i panne, eller kjøp ferdig stekte lår.
Kok pastaen som anvist på pakken. Fres løk i skiver og finhakket hvitløk i smør, ha i litt moset feta, hell over buljong og la det trekke med soyasaus og krydder. Rør inn crème fraîche. Bland sausen med den kokte pastaen.
Anrett på fat eller tallerken med pasta, kylling, oliven og smuldret feta. Hakket friskt grønt drysses over.
Brød smaker godt til.
Sendt inn av TINE Kjøkken
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.