Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Gulrot- og appelsinsuppe
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Løk og hvitløk renses og finhakkes før det tas over i egnet panne og freses i smøret.
Rens og riv gulrøttene og ta dem videre over i panna. Etter 2-3 minutter helles buljongen over.
Suppen kokes til gulrøttene er møre. Om ønskelig kan suppen moses, men det er ikke nødvendig.
Rør inn ferskpresset appelsinsaft og smak til med salt og evt. pepper. Suppen serveres rykende varm med gressløk, rømme og revet appelsinskall over.
Flere gode grønnsaksretter finner du her
Flere deilige oppskrifter med rotgrønnsaker
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Foto: iStockphoto
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
