Gulrotsuppe med ingefær og krepsehaler

Fremgangsmåte
- Skrell gulrøtter, løk og hvitløk og skjær i mindre biter. Surr grønnsakene i olje i noen minutter uten at de tar farge.
- Tilsett ingefær og la det steke forsiktig en liten stund.
- Tilsett buljong og vann og la suppen koke under lokk til gulrøttene er myke.
- Ta suppen av varmen og kjør den glatt med en stavmikser eller i en foodprocessor.
- Tilsett crème fraîche og smak suppen til med salt, noen dråper tabasco, krepsehaler og frisk dill.
Se alt det gode du kan lage med løk i
Her finner du mange flere deilige supper
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
86 POENG
-
83 POENG