Gutta på tur er kommet hjem

Gutta på tur er kommet hjem

Vaaghals heter den nye restauranten som blant andre Gutta på tur-gjengen står bak.

Arne Hjeltnes, Arne Brimi, Vegard Ulvang og Bjørn Dæhlie herjet tv-skjermene fra 1995 til 2002 med utagerende matlaging på de utroligste steder. Med restauranten Vaaghals blir matlagingen i mer faste former, men sannsynligheten for at det blir innslag av både bark og lav er stor.

Hjå mor di

Men også svært tradisjonsinspirerte retter. Vaaghals er nemlig et helnorsk konsept og ifølge pressemeldingen er det «restauranten me alltid har hatt lyst å gå på». Og «hjå oss kjem maten på bordet, akkurat som heime hjå mor di».

Adresse Bjørvika

Med seg har de fire fått Jørn Lie og Eirik Strøm Lillebø fra Gamle Raadhus som skal stå for den daglige driften av Vaaghals. Både Jørn og Eirik opprettholder sine roller i Gamle Raadhus.

Vaaghals åpner 10. oktober og med adresse Dronning Eufemias gate 8 blir den en av de første restaurantene som åpner i denne delen av Bjørvika.

Foto: Stian Borch

Forsiden akkurat nå

Test Magnumflasker med rødvin eller hvitvin

Den som får en av disse magnumflaskene under juletreet blir ekstra fornøyd

I motsetning til mye annet som pakkes inn i disse dager, er god vin en velkommen gave. Også her gjelder det at jo større pakken er, jo bedre. Her er 146 å velge mellom. Les hele saken

Til toppen