Jeg har i mange år vært av samme oppfatning som de aller fleste av oss og tenkt at cognac passer aller best som en avec etter maten.

Cognac passer definitivt som avec, men jeg fikk en virkelig aha-opplevelse første gangen jeg prøvde
drinker med cognac
som basis.
Denne ukens drink er en spennende kombinasjon av den fyldige, smaksrike cognacen og de delikate kryddertonene du får fra fersk ingefær. Dette er en smaksbombe av virkelig stort kaliber, og dersom du aldri har forsøkt oppskriften før er det jaggu på tide!
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase
.
Nå kan du gratis få
Ukens drink som e-post
. Se lenger ned for mer info.
2
stk
dråper Angostura Bitter
Gni litt fersk ingefær langs kanten på et
rocksglass
.
Legg en god skive fersk ingefær i litt VSOP-cognac og la den trekke til seg cognacen. Ha den marinerte ingefæren i glasset og gni den rundt slik at du setter inn glasset med ingefærsmaken.
Tilsett 2 - 3 dråper Angostura Bitter i glasset. Ha i godt med is og tilsett litt sukkerlake (også kjent som gommesirup).
Ha i cognacen og rør om sammen med ingefæren.
Pynt med en skive frisk ingefær.
Ingredienser:
Sendt inn av
Maxxium
Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Ukens drink som e-post
er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig
gratis
.
Hver fredag
får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink: