Heftig hjertevarmer

Cognac i drinker - selvfølgelig! Prøv denne sterke og utrolig smakfulle hjertevarmeren.

Jeg har i mange år vært av samme oppfatning som de aller fleste av oss og tenkt at cognac passer aller best som en avec etter maten. 
 
Cognac passer definitivt som avec, men jeg fikk en virkelig aha-opplevelse første gangen jeg prøvde drinker med cognac som basis.
 
Denne ukens drink er en spennende kombinasjon av den fyldige, smaksrike cognacen og de delikate kryddertonene du får fra fersk ingefær. Dette er en smaksbombe av virkelig stort kaliber, og dersom du aldri har forsøkt oppskriften før er det jaggu på tide!
 
Når vi bruker cognac i drinker, er det ofte VSOP'er vi tyr til selv om du gjerne kan bruke eldre cognacer også. Apéritifs smakspanel gjennomførte tidligere i år en stor test av cognac VSOP - se hele testen her .
 
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online .
 
 
Vi ønsker deg en riktig god helg!
 
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase .

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Fresh Ginger & Ice

Ingredienser

4 cl
Rémy Martin V.S.O.P
2 stk
dråper Angostura Bitter

Fremgangsmåte

Gni litt fersk ingefær langs kanten på et rocksglass .

Legg en god skive fersk ingefær i litt VSOP-cognac og la den trekke  til seg cognacen. Ha den marinerte ingefæren i glasset og gni den rundt slik at du setter inn glasset med ingefærsmaken.

Tilsett 2 - 3 dråper Angostura Bitter i glasset. Ha i godt med is og tilsett litt sukkerlake (også kjent som gommesirup).

Ha i cognacen og rør om sammen med ingefæren.

Pynt med en skive frisk ingefær.
 
Ingredienser:

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen