Dagens rett

Husmannskoteletter med stuede grønnsaker

La en saftig kotelett laget på tradisjonelt dansk vis bli en perfekt start på helgen.

Husmannskost er ikke lenger uglesett, men derimot blitt hjertelig omfavnet av så vel restauranter som i de tusen hjem.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Husmannskoteletter med stuede grønnsaker fra Danmark

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 stk
filetkoteletter av svin
1 stk
1 ts
0.5 ts
Stuede grønnsaker
600 g
frossen grønnsaksblanding
1 ss
3 dl

Fremgangsmåte

Pisk egget lett med en gaffel. Bland salt, pepper og brødrasp i en skål.

Tørk av kotelettene med kjøkkenpapir og vend de i egg og deretter brødrasp.

Stek de pent brune på begge sider i ca 2 minutter, og la de ettersteke på svak varme til de er gjennomstekt i ca 2 minutter.

Kok grønnsaker. Smelt smøret, tilsett mel og spe med grønnsakskraft. La sausen koke i 5 minutter før grønnsakene blandes inn.

Server med kokte poteter.

Dette er en god og lettlaget dansk hverdagsrett. Så gjør som danskene og server den med godt humør og et smil om munnen.

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen