Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Matkurs italienske klassikere

(GMVozd)

Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Lær italienske "slagere" av profesjonelle kokker.

Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene.

Pizza og pasta har gått inn i det norske kostholdet som like kjære og kjente retter som kjøttkaker og fårikål. Men det italienske kjøkkenet er så mye mer. Råvarenes egen karakter og smak er det mest vesentlige i italiensk matlaging. Ofte med få ingredienser som hver og en har like stor betydning for sluttresultatet. 

En pizza blir ikke bedre av å 'lesse' på med topping hvis ikke tomatsausen er god - derfor bruker vi denne kvelden til å lære deg enkle, italienske klassikere.

Dette kurset bør du ikke gå glipp av om du er glad i det italienske kjøkkenet

Bølgen & Moi Tjuvholmen tar deg i mot i sine nye og flotte kurslokaler.

Kveldens program består blant annet av å lage sin egen pizza fra bunnen av. Du får også lære å lage fersk pasta. Og ikke minst får du innblikk i metoden for å lage en perfekt risotto. Like viktig er at du får hemmeligheten bak den ultimate  tomatsaus.

Og selvfølgelig lærer du deg å lage den eventyrlige avslutningen på ethvert italiensk måltid, nemlig tiramisu. 

Etter endt arbeidsøkt nyter du kveldens retter sammen med læremestrene og selvfølgelig serveres det kun Italiensk vin denne kvelden.

Meld deg på her


17. september kl. 17:30
Italia på tallerkenen - med deg bak grytene
Kr 1550.00 Meld deg på
18. september kl. 17:30
Italia på tallerkenen - med deg bak grytene
Kr 1550.00 Meld deg på
15. oktober kl. 17:30
Italia på tallerkenen - med deg bak grytene
Kr 1550.00 Meld deg på
16. oktober kl. 17:30
Italia på tallerkenen - med deg bak grytene
Kr 1550.00 Meld deg på
Til toppen