Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Matkurs italienske klassikere

(yulkapopkova)

Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Lær italienske "slagere" av profesjonelle kokker.

Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene.

Bølgen & Moi Tjuvholmen sine flotte kurslokaler Foto: Julie H. Amundsen

Italiensk mat er tradisjonelt basert på utsøkte, ferske og sesongbetonte råvarer. Det er en av de sterkeste grunnene til at italiensk mat varierer så mye fra region til region og til og med fra landsby til landsby! Råvarenes egen karakter og smak er det mest vesentlige i italiensk matlaging. Ofte med få ingredienser som hver og en har like stor betydning for sluttresultatet. 

 

Dette kurset bør du ikke gå glipp av om du er glad i det italienske kjøkkenet.

Denne kvelden vil de dyktige kokkene på Bølgen & Moi lære deg å lage den gode pizzabunnen og -sausen, pasta fra bunnen av, Gnocchi, hjembakt Foccaccia og mye mer!

 

  Foto: KucherAV

Kommende kurs

Til toppen