Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Matkurs italienske klassikere

(yulkapopkova)

Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Lær italienske "slagere" av profesjonelle kokker.

COVID-19

Grunnet den pågående COVID-19 pandemien er påmeldingen til dette kurset foreløpig stengt. Situasjonen er per nå svært uoversiktlig og det er veldig vanskelig å vite når påmelding vil gjenåpne. Vi er i løpende dialog med våre samarbeidspartnere, og jobber for øyeblikket med å flytte alle kurs berørt av COVID-19 pandemien. 

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på matkurs det øyeblikket det blir mulig, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene.

Italiensk mat er tradisjonelt basert på utsøkte, ferske og sesongbetonte råvarer. Det er en av de sterkeste grunnene til at italiensk mat varierer så mye fra region til region og til og med fra landsby til landsby. Råvarenes egen karakter og smak er det mest vesentlige i italiensk matlaging. Ofte med få ingredienser som hver og en har like stor betydning for sluttresultatet. 

Denne kvelden vil de dyktige kokkene på Bølgen & Moi lære deg å lage den gode pizzabunnen og -sausen, pasta fra bunnen av, Gnocchi, Foccaccia og mer!

Kveldens meny*:

  Foto: KucherAV
  • Foccacia og aioli
  • Pizza med sesongens råvarer
  • Ravioli med spinat og ricotta
  • Osso buco med gnocchi
  • Tiramisu

 *Menyen kan variere noe. 

NB: Kurset er dessverre dårlig egnet for de som har laktose- og glutenallergi, og det er ikke mulighet til å tilpasse kurset for disse allergiene.

Allergi

Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til 
kurs@aperitif.no

Kommende kurs

Til toppen