Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Kurs i Italiensk matlaging. Ekstrakurs 11. april!

(GMVozd)

Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Lær italienske "slagere" av profesjonelle kokker.

Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene.

Pizza og pasta har gått inn i det Norske kostholdet som like kjære og kjente retter som kjøttkaker og fårikål. Men det italienske kjøkkenet er så mye mer. Råvarenes egne karakter og smak er det mest vesentlige i italiensk matlaging. Ofte med få ingredienser som hver og en har like stor betydning for sluttresultatet. 

En pizza blir ikke bedre av å 'lesse' på med topping hvis ikke tomatsausen er god - derfor bruker vi denne kvelden til å lære deg enkle, italienske klassikere. Dette bør du ikke gå glipp av om du er glad i det italienske kjøkkenet!

Bli en mester på hjemmelaged pizza du også!
Bli en mester på hjemmelaged pizza du også! Bilde: Dean Mitchell

Kveldens program består blant annet av å lage sin egen pizza fra bunnen av, du får også lære å lage fersk pasta. Og ikke minst får du innblikk i metoden for å lage en perfekt risotto. Like viktig er at du får hemmeligheten bak den perfekte tomatsaus.

Vi setter sammen et fantastisk utvalg av antipasti, med førsteklasses skinker, pølser og alt det som hører til. Du går hjem med den perfekte oppskriften på Foccacia. Og selvfølgelig lærer du deg å lage det søte eventyret - Tiramisu. 

Etter endt arbeidsøkt nyter du kveldens retter sammen med læremestrene og selvfølgelig serveres det kun Italiensk vin denne kvelden.

Bølgen & Moi Tjuvholmen tar deg i mot i sine nye og flotte kurslokaler.
Bølgen & Moi Tjuvholmen tar deg i mot i sine nye og flotte kurslokaler.

 

Apéritifs matkurs er populære, og ikke uten grunn. Vi har nemlig i mange år hatt et tett og godt samarbeid med Bølgen & Moi. Kokkene på Høvikodden har lært over 2500 matinteresserte opp i alt fra å lage saus, filetere fisk og steke kjøtt til å finne riktig vin til maten.

Nå flytter vi kursvirksomheten til Bølgen & Mois nye og flotte lokaler sentralt plassert på Tjuvholmen i Oslo, og vi håper å lære enda flere til å bli skikkelig connoisseurer på eget kjøkken.

Meld deg på her


11. april kl. 17:30
Italia på tallerkenen - med deg bak grytene
Kr 1555.00 Meld deg på
Til toppen