Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Matkurs italienske klassikere

(yulkapopkova)

Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Lær italienske "slagere" av profesjonelle kokker.

Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene.

Bølgen & Moi Tjuvholmen sine flotte kurslokaler Foto: Julie H. Amundsen

Pizza og pasta har gått inn i det norske kostholdet som like kjære og kjente retter som kjøttkaker og fårikål. Men det italienske kjøkkenet er så mye mer. Råvarenes egen karakter og smak er det mest vesentlige i italiensk matlaging. Ofte med få ingredienser som hver og en har like stor betydning for sluttresultatet. 

En pizza blir ikke bedre av å 'lesse' på med topping hvis ikke tomatsausen er god - derfor bruker vi denne kvelden til å lære deg enkle, italienske klassikere.

Dette kurset bør du ikke gå glipp av om du er glad i det italienske kjøkkenet

Kveldens program består blant annet av å lage sin egen pizza fra bunnen av. Du får også lære å lage fersk pasta. Og ikke minst får du innblikk i metoden for å lage en perfekt risotto. Like viktig er at du får hemmeligheten bak den ultimate  tomatsaus.

Og selvfølgelig lærer du deg å lage den eventyrlige avslutningen på ethvert italiensk måltid, nemlig tiramisu. 

  Foto: KucherAV

Kommende kurs

Til toppen