Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Matkurs italienske klassikere

(GMVozd)

Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Lær italienske "slagere" av profesjonelle kokker.

Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene.

Pizza og pasta har gått inn i det norske kostholdet som like kjære og kjente retter som kjøttkaker og fårikål. Men det italienske kjøkkenet er så mye mer. Råvarenes egen karakter og smak er det mest vesentlige i italiensk matlaging. Ofte med få ingredienser som hver og en har like stor betydning for sluttresultatet. 

En pizza blir ikke bedre av å 'lesse' på med topping hvis ikke tomatsausen er god - derfor bruker vi denne kvelden til å lære deg enkle, italienske klassikere.

Dette kurset bør du ikke gå glipp av om du er glad i det italienske kjøkkenet

Bølgen & Moi Tjuvholmen sine flotte kurslokaler

Kveldens program består blant annet av å lage sin egen pizza fra bunnen av. Du får også lære å lage fersk pasta. Og ikke minst får du innblikk i metoden for å lage en perfekt risotto. Like viktig er at du får hemmeligheten bak den ultimate  tomatsaus.

Og selvfølgelig lærer du deg å lage den eventyrlige avslutningen på ethvert italiensk måltid, nemlig tiramisu. 

Dere er hjertelig velkommen til å ta en drink i Bar Bastard før eller etter kurset. Det er også mulig å ta  noe lett å spise, vi har fine plasser foran det åpne kjøkkenet og det varmer godt fra peisen vår.

Meld deg på her


15. januar kl. 17:30
Italia på tallerkenen - med deg bak grytene
Kr 1650.00 Meld deg på
16. januar kl. 17:30
Italia på tallerkenen - med deg bak grytene
Kr 1650.00 Meld deg på
29. januar kl. 17:30
Italia på tallerkenen - med deg bak grytene
Kr 1650.00 Meld deg på
30. januar kl. 17:30
Italia på tallerkenen - med deg bak grytene
Kr 1650.00 Meld deg på
6. februar kl. 17:30
Italia på tallerkenen - med deg bak grytene
Kr 1650.00 Meld deg på
13. februar kl. 17:30
Italia på tallerkenen - med deg bak grytene
Kr 1650.00 Meld deg på

Kommende kurs

Til toppen