Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Og i fremste rekke står vinene fra Santiago Ruiz og Pazo de Señorans. Som begge representerer kremen fra to av Rias Baixas' underområder og som er så vellykkete at det er umulig å velge én av dem.
En annen forskjell er at sistnevnte er en ren albariño, mens Santiago Ruiz er en blanding av tre druer, albariño, loureiro og treixadura, hvilket er typisk for vinene fra O Rosal.
Det gir seg for Santiago Ruiz utslag i større frukt- og aromabredde. Pazo de Señorans står ikke mye tilbake i rikdom og fylde, men ikke med like mange knagger.
Topp sommervinDet finnes knapt noen bedre sommervin, til alt hva sommermenyen kan by på, men kanskje spesielt det som kommer fra havet.
Siden disse vinene er født i et relativt fuktig klima, tåler de derfor godt en regnskur eller kjølig sommervær.
Aase JacobsenFoto: Eva Brænd