Julegavetips med merverdi

Portvin er et sikkert valg for julegavene med flytende innhold. Med late bottled vintage slipper du unna med rundt to hundre kroner.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Late bottled vintage gir en smak av en stor portvin for under halve prisen av en vintage. Men best av alt er at den er klar til å drikkes.

Aase Jacobsen Foto: Eva Brænd

Perfekt julegave
Mens vintage'ene som selges nå bør legges til side ennå mange år, er LBV veldig gode alternativer, enten det er kandidater til juledesserten, til ostebrikken eller peiskosen du leter etter.

Selvsagt er LBV like perfekt som julegave. Dessuten tåler de å stå i kjøleskapet en tid etter at de er åpnet - i hvert fall gjennom jula. Når LBV er god, er den så å si alltid et godt kjøp.

Ufiltrert = mer smak
De fleste LBV'er er filtrerte og må derfor ikke dekanteres slik som en vintage. LBV'ene som er ufiltrerte   er merket med traditional eller unfiltered.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille noen av de 10 vinene trykker du bare her og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen