Juletorsken er reddet

Valpolicella er blant torskens beste venner. Og disse utgavene er både gode og svært godt priset.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Villa Spinosa Valpolicella Classico 2012 (57746) er en elegant og lettparfymert vin med flott syre og deilig valpolicella-karakter. Perfekt til torsk, enten den er med julestemning eller ei.

Enda mer kropp får du ved å gå litt opp i pris, til superioreutgaven, Figari Valpolicella Classico Superiore 2011 (57745) som nyter godt av den flotte frukten som 2006 ga.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Et veldig godt valg når torsken får følge av animalske ingredienser, som rødvinsaus med kjøttkraft, spekeskinke eller bacon.

Produsenten er Villa Spinosa som holder til i Negrar . De tviholder på klassiske prinsipper, og derfor lager en tradisjonell valpolicellastil med relativt lang modningstid, spesielt for superiorevinene.

De lager også en veldig god ripassovin , Jago Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2010 (57744) , som først hviler seks måneder i ståltanker etter gjæringen på amarone/recioto-bunnfallet er overstått, deretter 12 måneder i fat, fordelt på en tredel hver av barrique, store franske (tonneau) og store slavonske (botte) fat, etterfulgt av inntil et halvt år i flaske.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Spinosa Valpolicella Classico 2015

Produsent:
Az. Agr. Villa Spinosa
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Veneto
Pris:
147,70 kr
Varenummer:
5774601
82 Poeng
Les smaksnotatene »

Figari Valpolicella Classico Superiore 2012

Produsent:
Az. Agr. Villa Spinosa
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Veneto
Pris:
179,90 kr
Varenummer:
5774501
87 Poeng
Les smaksnotatene »

Jago Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2013

Produsent:
Az. Agr. Villa Spinosa
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Veneto
Pris:
229,90 kr
Varenummer:
5774401
88 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen