Smakfull kalkunsuppe
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Del opp skroget i mindre biter og legg det i gryta sammen med lår, vinger og innmat. Del eventuelt over lårene ved leddet for at de skal ta mindre plass i kjelen. Hell på så mye vann at det såvidt dekker. Tilsett grønnsaker og krydder. La alt småkoke i ca. ¾ time. Fjern skinn, bein og tykke sener fra kjøttet. Mal kjøtt, grønnsaker og litt av kraften i en foodprocessor til jevn konsistens. Ha alt tilbake i kjelen og kok. opp. Rør ut maisenna i fløte og jevn suppen til passe tykkelse. Smak til med salt og pepper. Server suppen rykende varm med brødkrutonger, kokt kalkunkjøtt, finsnittet vårløk og paprikaterninger.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Alf Börjesson
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.