Kalv med italiensk grønnsaksfat

Det er fredag og vi kan godt spandere på oss et stykke herlig kalvekjøtt. Med italiensk grønnsaksfat som tilbehør på tallerkenen fyller vi like godt opp glasset med drikke fra samme land. God helg!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

NB!
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post har tatt en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Vi vil starte opp igjen medio august.

Kalv med italiensk grønnsaksfat

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 skiver
flatbiffer av kalv
2 ss
1 ts

Fremgangsmåte

Pensle skivene med olje. Strø på litt salt og pepper.

Grill eller stek skivene i en grillpanne ca. 2 minutter på hver side.

Server de grillede kalveskivene med italiensk grønnsaksfat til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Italiensk grønnsaksfat

Fremgangsmåte

Damp skivede poteter og kok aspargesbønnene så vidt møre.

Skyll hermetiske kikerter og røde bønner i kaldt vann.

Legg tomatene langs fatet. Legg poteter, aspargesbønner, kikerter og bønner i midten. Dryss på biter av vårløk og hakket, frisk basilikum.

Hell vinaigrettedressingen over like før servering.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Vinaigrette dressing

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

0.1 ts
salt

Fremgangsmåte

Mos hvitløken med litt salt i en morter. Bland sammen olivenolje, eddik og most hvitløk.

Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over salaten like før servering.

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av

Foto: Jultud

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Apéritifs kokebok - okse og kalv

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen