Nakkekoteletter er saftigere enn ryggkoteletter. Det kommer av at de har bedre fettmarmorering. Og enda saftigere blir de når de bakes i ovnen med masse gode grønnsaker. Da trenger du bare godt brød til.
Dagens rett
                                                                    
                Svinekoteletter i gryte med kålrot og annet godt er en vri som fortjener å oppleves
                        Saftige koteletter står på menyen midtveis i uken. Masse deilige grønnsaker balanserer retten og gjør måltidet både velsmakende og sunt. Spander på deg den rimelige og gode røde vinnyheten fra listene nå i mars. Du finner den i de fleste av polets utsalg.
                    
                                    
     01 Mars 2024 - 00:00
                Koteletter i form
                Fremgangsmåte
- Del nakkekotelettene i to, strø på paprika, salt og pepper og brun dem raskt i panna.
 - Vask, skrell og skjær poteter, gulrøtter, selleri og kålrot i staver, løken i båter og purren i ringer.
 - Legg koteletter og grønnsaker lagvis i en leirgryte evt. ildfast form med lokk.
 - Hell over kraften/buljongen.
 - La retten steke på 175° C i ca. 1-1,5 time.
 - Server rett fra formen eller legg opp på et serveringsfat med grønnsakene på en side og kotelettene på den andre.
 - Server med godt brød.
 
Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    89 POENG
 - 
                    
                    89 POENG
 - 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    85 POENG
 - 
                    
                    84 POENG
 
Forsiden akkurat nå