DAGENS RETT: Kremet spagetti med medisterpølse
Dagens rett
(Bilde: Fotograf Mari Svenningsen)

Kremet spagetti med medisterpølse

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask og deilig hverdagsrett.

Det er ingen grunn til ikke å begynne å ta for seg av julespesialitetene som fyller butikkhyllene, og denne retten er både velsmakende og enkel å lage.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Spagetti med medisterpølse, tomat og kremet saus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Kok spagetti etter anvisning på pakken.

Del pølsa i to på langs og ta av skinnet. Skjær dem i skiver på skrå.

Stek pølsebitene i en stekepanne, sammen med cherrytomater delt i to.

Hell av vannet på spagettien, ha i matfløte, sennep og bønner. Rør godt og la det koke opp. Ha i pølseblandingen.

Flere lekre pølseretter finner du her

Lær mer om pølser her 

Deilige oppskrifter på pasta finner du he

 Se Aperitifs store pastaguide her

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Hjemmelaget pasta  

Hjemmelaget tagliatelle  

Hjemmelaget pasta (glutenfri)

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen