Kupp i storformat

Denne 12 år gamle vinen vil eldes videre med verdighet. Men smaker fantastisk allerede.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Magnumflasker er ekstra interessant å legge i kjelleren. Og spesielt når det er snakk om en vin fra en produsent som Ch. Musar som har bred dokumentasjon for vinenes lagringspotensial.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Ch. Musar 1998 (91325) er fortsatt uforskammet ungdommelig med et intenst jordsmonnspreg, veldig fin frukt, deilig syre og stor god munnfølelse. En vin fra et mer klassisk Musar-år og som fortsatt vil utvikle seg i minst to tiår.

Ekstra god årgang
Vellagrete Musarer dukker opp med jevne mellomrom, og 1995-årgangen var tilgjengelig i normalflaske tidligere i år til kroner 619, så magnumen er et aldri så lite kupp.

Like interessant er det å kjøpe FIXME: not implemented embed type for object type bottle: <embed OBJECT_ID="82434" CLASS="embedded_bottle" VIEW="embedded_bottle" ID="embedded_bottle_82434" BOTTLEVIEW="2"> og dermed ta seg av modningen selv. 2003-utgaven har ekstra stor dybde takket være en årgang med ekstra god konsentrasjon, høy syre og god modning. Prisen er fortsatt veldig gunstig og den er som 75cl standardflaske å få i de fleste polutsalg i landet, mens magnumflasken må bestilles.
 
Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Ch. Musar 1998

Produsent:
Gaston Hochar
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
1.500l
Land:
Libanon
Område:
Bekaa Valley
Pris:
749,90 kr
Varenummer:
9132501
93 Poeng
Les smaksnotatene »

Ch. Musar 2013

Produsent:
Ch. Musar
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Libanon
Område:
Bekaa Valley
Pris:
419,90 kr
Varenummer:
1005301
90 Poeng
Les smaksnotatene »

Ch. Musar 2013

Produsent:
Ch. Musar
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Libanon
Område:
Bekaa Valley
Pris:
419,90 kr
Varenummer:
1005301
90 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.
 
Foto: Roger Kolbu

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen