Kupp til torsken

For en hundrelapp får du ikke bare en perfekt vin til et vinterlig torskemåltid, men også en vin som trives med mange andre retter.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

For de fleste vil den spanske vinen Zuazo Gaston Tempranillo 2008 (10337) fortone seg som uspansk. Den har nemlig ikke de typiske modne myke fatkrydrete tonene som mange forbinder med spesielt Rioja. Den har derimot svært frisk ung og deilig bærfrukt med flott saftighet og fine bløte tanniner. Dermed en perfekt partner til vinterens største delikatesse, nemlig skreien .

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Men den sier ikke nei til lyst kjøtt, ei heller lam. En veldig allsidig vin med andre ord. Og til en usedvanlig gunstig pris.

Den utgjør enkleste nivå fra bodegaen Zuazo Gaston som holder til i den baskiske delen av Rioja, Alavesa , nærmere bestemt i Oyon, i det sørøstlige hjørnet. Her dyrker familien 52 hektar med hovedsakelig tempranillo som er ingrediens i ukens vin.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Zuazo Gaston Tempranillo 2008

Produsent:
Bod. y Viñedos Zuazo Gaston
Utvalg:
Basisutvalg (Fullsortiment)
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Rioja
Pris:
99,90 kr
Varenummer:
1033701
87 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen