Kylling Cassiatore

Kyllinggryte  er en svært enkel rett å tilberede, så innsatsen er kortvarig. Sett deg ned med avisa og gjerne et glass av dagens vinforslag mens du venter på at middagen skal bli ferdig.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kylling Cassiatore og paella

Fremgangsmåte

Del kyllingen i to eller fire. Brun stykkene i olje.

Skjær løk i ringer. Brun dem i oljen sammen med presset hvitløk. Ha i tomater, salt, pepper, selleribiter, oregano og laurbærblader.

Legg alt i en kjele og la det småputre ca. 45 minutter. Server med nykokt pasta og revet ost.

Lyst til å lage en annen paella 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen