Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Kylling Cassiatore og paella
Antall porsjoner
2
Tilberedningstid
Ingredienser
1
stk
2
ss
2
stk
2
stk
1
stk
1
ts
0.5
ts
2
stk
2
stk
2
dl
Fremgangsmåte
Del kyllingen i to eller fire. Brun stykkene i olje.
Skjær løk i ringer. Brun dem i oljen sammen med presset hvitløk. Ha i tomater, salt, pepper, selleribiter, oregano og laurbærblader.
Legg alt i en kjele og la det småputre ca. 45 minutter. Server med nykokt pasta og revet ost.
Lyst til å lage en annen paella
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Ragge Strand
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.