Kylling i curry med grønnsaker og fløte
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kyllingfilètene skjæres i ikke alt for små stykker og stekes i olje på middels varme til de får en gyllen farge.
Salte og peppre og legg over på kjøkkenpapir så oljen får rent av.
Grønnsakene skjæres i tyggevennelige størrelser og stekes lett i samme olje som kyllingen.
Freses til de er nesten myke. Hell over fløte og tilsett kyllingbitene.
Kok opp og la koke i ca 12 min. Smak til med salt og pepper og tillsett curry mot slutten av koketiden.
Serveres med god ris og hjemmelagde rundstykker med ost, skinke, urter og hvitløk.
Sendt inn av Vivi Sandengen, KrokstadelvaOppskriften er sendt inn som et bidrag til NM for amatørkokk 2007
Her følger alt du trenger å vite om konkurransen:
(Denne informasjonen finner du også i venstremenyen)
|
|