Kylling med kokos og peanøtter

Kylling er magert og nøytralt men også velsmakende kjøtt. Den adapterer lett den smakskarakter som tilleggsingrediensene tilfører retten. I dag er smaksbildet såpass delikat at vi anbefaler to hvitviner av den mildere sorten. Dette er også to viner du svært lett kan bli glad i!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllingfilet med kokos og peanøtter

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 ss
1.5 ss
stk
jasminris
stk
mangostrimler
stk
vårløk
stk
østerssaus

Fremgangsmåte

Hvitløk, spisskummen, koriander og østerssaus røres sammen og smøres på kyllingen.

Sett kaldt ca. 1 time. Brun kyllingfiletene i smør eller olje i 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge.

Ha i kokosmelk, peanøtter, soyasaus og sitronsaft. Kok opp og smak til med salt og pepper.

Server med jasminris og en salat. Pynt med mangostrimler, vårløk og koriander.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere flotte kyllingretter

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen