Kylling er alles favoritt og du kan bruke det til de lekreste retter. La deg forføre med denne delikate oppskriften i dag.
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Kyllingfilet på linse- og spinatseng
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
4
stk
Linse- og spinatseng
4
ss
1
stk
1
stk
1
ts
0.5
ts
250
g
5
dl
2
stk
175
g
Fremgangsmåte
Fres finhakket løk i olje til den blir blank. Ha i hakket hvitløk og krydder og rør alt godt sammen. Tilsett linser og vann og la det småkoke i ca. 20 minutter til linsene er møre. Rør av og til.
Stek kyllingfiletene i olje i en panne 3-4 minutter på hver side. La dem hvile mens du gjør ferdig retten.
Skjær et kryss i toppen på tomatene og ring rundt stilken. Slipp tomatene noen sekunder opp i kokende vann til skinnet begynner å løsne. Ta opp tomatene og legg dem over i iskaldt vann og flå av skinnet.
Skjær tomatene i terninger. Vend tomatene og frisk spinat inn i linsene. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Server kyllingfiletene på en seng av linser, spinat og tomat. Pynt med stekte sherrytomater og server med godt brød.
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Astrid Hals