Kyllinglår med avokadosalat og mangosalsa

Fredager påkaller raske middager med høy kosefaktor. Kylling faller lett innenfor denne kategorien og er en rett som faller godt i smak hos såvel små som store. I glasset blir det vel brus til barna mens de voksne får ta til takke med en australsk chardonnay av den litt fetere sorten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllinglår med avokadosalat og mangosalsa

Fremgangsmåte

Bland sammen majones, ravigottesaus og crème fraîche og smak til med sitron, salt og pepper. Ha i tomater, avokado, hvitløk, chili og koriander.

Bland alle ingrediensene til mangosalsaen i en bolle og sett den kaldt til servering. Server varme kyllinglår på rucculasalat, med avokadosalat og mangosalsa. Pynt med tortillachips og frisk koriander, og drypp balsamicoeddik og olje rundt på tallerkenen.

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen