Når kyllinglår og ovnsstekte poteter får følge av en hjemmelaget chilisaus blir det rock'n roll
Hvor sterk du lager chilisausen, er opp til deg. Og det er fortsatt rock'n roll om du serverer en salat ved siden av.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hvor sterk du lager chilisausen, er opp til deg. Og det er fortsatt rock'n roll om du serverer en salat ved siden av.
Les hele sakenFredager påkaller raske middager med høy kosefaktor. Ferdige kyllinglår fra butikken er en slik løsning. Men du steker dem raskt selv - siden du likevel må bruke litt tid på tilbehøret.
Les hele sakenKyllinglår som marineres noen timer i lime blir ekstra gode - bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenNår kyllinglårene både marineres og stekes i en aromatisk saus som i denne oppskriften, blir det uimotståelige.
Les hele sakenDe saftige og smakfulle kyllinglårene er ekstra velegnet som søndagsmiddag. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDu kan bruke enten lårene eller brystfileten til denne retten.
Les hele sakenVelger du ferdiggrillet fra butikken, sparr du en halvtime. Men aller best blir det om du gjør hele jobben selv.
Les hele sakenDenne retten lager seg dessuten selv i steikeovnen mens du har andre ting å henge fingrene i.
Les hele sakenKyllinglår både smaker godt for så vel store som små, spesielt om de serveres med salsa og tortillachips som tilbehør.
Les hele sakenFor mens kyllinglårene godgjør seg i stekeovnen, lager du risottoen og sausen.
Les hele sakenDette må være den enkleste søndagsmiddagen du kan lage, og for et fantastisk resultat.
Les hele sakenTil heder for Amerikas matmor og kanskje verdens første kjendiskokk, Julia Child, server vi den franske klassikeren coq au vin.
Les hele sakenFor når du marinerer dem i to ulike marinader får de vidt forskjellig smak.
Les hele sakenKyllinglår, byggris og grillet paprika er knallgodt. Prøv denne lettlagete oppskriften.
Les hele sakenMed en så enkel oppskrift som denne lager du raskt en smakfull middag til familien.
Les hele sakenMed denne enkle oppskriften vil du imponere også de kresne med dine kokkekunster.
Les hele sakenOverrask med denne oppskriften på smakfulle kyllinglår med spennende tilbehør i dag.
Les hele sakenSaftig kylling på en smaksrik salat får selv gutter med angst for grøntfor til å smatte anerkjennende. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenHvis du er en av de som fortsatt sitter igjen med skuffen full av tørkete frukter etter jula, bør du prøve denne kyllingoppskriften.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken