Lær å lage de lekreste konfektene

Sjokoladekurs hos Sverre Sætre

(digihelion)

Lær å lage de lekreste konfektene

Norges beste konditorer lærer deg alt du behøver å vite for å lage sjokolade og konfekt som proffene

Har du en drøm om å kunne lage små mesterverk av sjokolade? Alle elsker sjokolade, og det er virkelig den perfekte gave til familie og venner.

Dette kurset tar deg med på en reise i sjokoladens verden. I løpet av dette kurset lærer vi deg det grunnleggende om sjokolade og konfekt, om kunsten å temperere og ikke minst om å jobbe med sjokolade i kombinasjon med andre spennende smaker.  Du er selv med å lage søtsakene underveis og får gode tips for å oppnå perfekte resultater hver gang.

Det vil bli smaksprøver av sjokolade og konfekt underveis i kurset. Aller viktigst er kanskje at godbitene du har laget pakkes fint inn, og at du kan overraske familie eller venner når du kommer hjem.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage de lekreste sjokolader og konfekter, og imponere alle i din omgangskrets.

Sverre Sætre Konditori

Dette spennende matkurset blir ledet av de dyktige konditorene ved Sverre Sætre konditori. Sverre har gull i kokke-OL og VM med det norske kokkelandslaget på CV'en. Sverre har utgitt flere premierte kokebøker om sjokolade, søte kaker og baking - og blir regnet som landets fremste innenfor sitt fag.

Se alle våre kurs her

Kommende kurs

Til toppen