Lag noe ekstra godt med vannmelon

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Vi spiser mer vannmelon enn noen sinne.  Tidligere var vannmelon noe du bare kunne få tak i på sommerhalvåret, men tidene har forandret seg og nå er den i salg mesteparten av året.

Klassisk og nyskapende

Å sitte på bryggekanten med beina dinglende ned i vannet mens du spiser en saftig vannmelon og spytter steiner mot måkene, er ensbetydende med sommer for mange.

Sett smak på vannet med disse gode tipsene

Men det er ikke bare på den klassiske måten du kan nyte denne knallrøde fristelsen.

Prøv den også i en sommerlige matretter, som smakstilsetning til vannet, som is til små og store, eller hva med en leskende drink basert på vannmelon?

Godt for deg

Vannmelon er ikke bare utrolig godt, men det er også sunt. Med et vanninnhold på 95 prosent virker den som en fantastisk tørsteslukker i varmen, og med vannmelon i nisten er du nærmest sikret nok inntak av vann.

Men vannmelon inneholder også fargestoffet lykopene som gir den fabelaktige fargen. Lykopene er en viktig antioksidant, som forskere har bevist er meget sunt for oss.  

På de neste sidene finner du en rekke oppskrifter med vannmelon 

Enda flere oppskrifter finner du her

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dagens rett Ovnsbakte egg med Bimi og syltede sennepsfrø

Bakte egg er luksuriøst og deilig - smak det du også

Egg hører ikke kun frokosten til. Bakes de i ovnen som i denne oppskriften, er de ypperlige for late dager der du ikke orker å tilbringe mye tid over grytene, eller når du virkelig vil imponere brunsjgjestene dine. Les hele saken

Til toppen