Kom deg opp av sofaen og ut i skogen og fråts av delikatessene som popper hodet opp av skogbunnen i disse dager!
Dagens deilige rett er perfekt for å smake årstidens deiligste råvarer.
Se våre andre oppskrifter med sopp og lam
Kom deg opp av sofaen og ut i skogen og fråts av delikatessene som popper hodet opp av skogbunnen i disse dager!
Dagens deilige rett er perfekt for å smake årstidens deiligste råvarer.
Se våre andre oppskrifter med sopp og lam
Tips: Sauté er et kokkebegrep for en finere gryterett. Det brukes så mørt kjøtt at det nesten ikke behøver å koke for å bli ferdig. I denne sautéen bruker vi kantarell, noe som gjør den ekstra god.
Tips: For en kraftigere smak og tykkere konsistens, kan du bruke sjysaus fra pose i stedet for bare vann.
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs