Lardostekt kyllingbryst med mandel- og fløtesaus

Fremgangsmåte
Sprøstek og smuldre opp bacon.
Finsnitt endiven. Bland fyllet sammen.
Snitt en lomme i den tykkeste delen av kyllingbrystet og legg inn fyllet i lommen.
Salte og pepre.
Vikle inn kyllingbrystene i lardo og brun på begge sider i panne med litt olje. Stek så i ovn på 200 grader i 30 min.
Kok opp buljong og fløte og tilsett 4 ss mandelmel, salt og pepper. La det småkoke til det tykner.
Spinatbladene legges i kokende vann noen sekunder, legges så i isvann og tilsttes sausen umiddelbart før servering.
Spaghettien kokes i 4 min - anrett spaghetti, hell over saus og skiver av kyllingbryst på tallerkenen.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.750 Pris: 229.80 kr Basisutvalg (Parti)89 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.750 Pris: 220.60 kr Basisutvalg (Parti)87 POENG