Lekkert i Chianti-toppen

En ekstra god chianti er som skapt for den norske høstmaten. Eller for noen års godgjøring i kjelleren.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Aase Jacobsen Foto: Eva Brænd

Tilbudet av Chianti Classico  er bredt og godt og byr på mange vellagete viner med lagringspotensial . Nå er det heldigvis 2001 som dominerer listen over riserva-vinene, en i høyeste grad klassisk årgang med svært god konsentrasjon og dermed godt rustet til flere år i kjelleren.

Svært gode kjøp
Prisene på 2-300 kroner og en kvalitet på høyde med det beste fra landets øvrige vinelite, gjør Chianti Classico Riserva til svært gode kjøp. Jeg har valgt ut tre veldig gode og svært forskjellige representanter.

De vanlige cuvéene finnes nå i 2004-utgaver, også det heldigvis gitt at 2003-ene var en tanke rustikke uten den deilige saftigheten denne vinstilen er så ettertraktet for. Og her er det mange tilsvarende gode kjøp å finne. Som disse fire blant de beste som alle tilfredsstiller forskjellige behov.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Dersom du allerede er abonnent på Ukens vin (før 06.09.06) vil du automatisk også motta godbiter i pollisten . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen