Makaronigrateng med falukorv

Fremgangsmåte
Varm stekeovnen til 225 grader. Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en kjele.
Tilsett makaroni og grønnsaker og la det koke i knapt 5 minutter. La makaroni og grønnsaker renne av.
Ha alt over i en smurt ildfast form. Tilsett oppskåret falukorv, revet ost og egg vispet med melk, salt og krydder.
La formen stå midt i ovnen i ca. 10 minutter, til eggestanden er stivnet.
Servér med en frisk salat ved siden av.
Tips: Du kan gjerne benytte falukorv av kylling og kalkun til denne retten.
Alt du trenger å vite om pasta
Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
ItaliaVolum: 0.750 Pris: 139.90 kr Bestillingsutvalget82 POENG
-
85 POENG
-
86 POENG
-
89 POENG