Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Marinert tomat og mozarellasalat med krydderbakt kylling og bakte Rossevalpoteter

Antall porsjoner
Tilberedning
30 minutterIngredienser
- 4 stk
- 2 stk
- Marinade
- 2 ? string:fedd ?
- 1 stk
- 1 ss
- 1 ss
- 3 ss
- Kylling med kreolsk krydder
- 2 stk
- 0.5 stk
- 2 fedd
- 1 stk
- 2 ss
- 1 ss
- 1 ss
- 3 stk
- 2 ss
- 4 stk
- 2 fedd
Fremgangsmåte
Rossevalpotet er importert fra Frankrike. Den er liten og avlang med rødt skall og gult kjøtt. Smaken er kraftig med et snev av bitterhet i skallet som passer med det søte kjøttet. Får du ikke tak i denne, kan du bruke mandelpoteter eller andre små poteter.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 POENG