LÊr Ä lage perfekt fisk som kokkene pÄ Kulinarisk Akademi
Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med Norges beste kokker
Etter dette kurset vil du vĂŠre en perfekt fiskekokk, for her lĂŠrer du alt om de forskjellige metodene profesjonelle kokker bruker for Ă„ varmebehandle fisk.
Vi tar for oss sprĂžsteking med og uten skinn, posjering, baking og confitering, samt ulike speketeknikker.
Vi gÄr gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjÞre med de forskjellige stykkningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.
Vi skal ogsÄ lage noen gode sauser som passer perfekt til fisk, og alle fÄr anledning til Ä smake pÄ produktet man lager i kombinasjon med saus underveis i kurset.
Etter endt kjÞkkentjeneste blir du servert et fiskemÄltid laget av KAs kokker med temaet moderne koketeknikk, hvor vi oppsummerer kveldens Þkt.
Her fÄr du fÞrstehÄnds erfaring med teknikker, behandling av rÄvarene, temperaturer og hvordan du kan trylle frem de lekreste retter slik at du kan imponere dine kjÊre med dine kokekunster.
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="KA">Les mer om Kulinarisk Akademi og hva du fÄr oppleve nedenfor
Kursavgiften dekker fĂžlgende:
âą Foredragsholdere
⹠RÄvarene under kurset
âą Deltagende matkurs (ca 5 timer inkl middag)
âą Middag etter kurset
⹠All drikke til mÄltidet under kurset
âą Kurskompendier
âą Kursbevis
⹠LÄn av forkle under kurset
⹠LÄn av utstyr under kurset
Vi anbefaler alle deltakere Ä benytte komfortable sko samt arbeidstÞy som du ville ha benyttet pÄ ditt hjemmekjÞkken under kurset.
Du stÄr pÄ polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nÊr: Bestill vÄr sms-tjeneste og du fÄr tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede stÄr i polhyllene.
Opplev storsatsingen pÄ Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, mÞt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiÄrene, Ferran Adria og verdens mest bÊrekraftige restaurant Aponiente, blant annet.