Meld deg på grillkurs: Her får du finpusset grillferdighetene dine - og lære deg mye nytt

Grill- & smokekurs i Trondheim 8. juni

(Diane079F)

Meld deg på grillkurs: Her får du finpusset grillferdighetene dine - og lære deg mye nytt

EC Dahls Pub og Kjøkkens egne grillmester Andreas Strømsland lærer det du trenger å vite. På slutten av kurset får du nyte en deilig treretters middag som du selv har vært med å tilberede.

Kjøkkensjef Andreas Strømsland ønsker velkommen til en uformell bakgårdsfest med grilling og røyking av mat i fokus.  Med en øl i hånden, røyk og varme i ansiktet så vil du selv være med på å tilberede grillet fisk og røkt kjøtt.

 Andreas Strømsland

Grillmat er nordmennenes favoritt på sommeren og det ikke uten grunn. Fisk og kjøtt får en utrolig deilig smak av den høye varmen og røyken som grillen produserer. Her blir det fokus på teknikk og gode smaker. I tillegg viser Andreas hvordan man skal tilberede et helt svinelår i en "smoker". Man får også muligheten til å lære å lage ekte bbq-saus og hvor deilig fisk blir når den er marinert i ekte karibisk jerk. 

Dette blir årets artigste og nyttigste matkurs

Når maten er ferdig så inviterer kjøkkenet til bords hvor du får mulighet til å spise den nydelige maten dere sammen har laget.  Her får du lære, og så smake på hvordan ekte grillmat skal være. Da er det ingen grunn til at ikke du skal bli en grillmester i løpet av denne kvelden. 

 EC Dahls Pub & Kjøkkens hyggelige og lune bakgård

Kurset vil foregå hos E C Dahls Pub og Kjøkkens som er Apéritifs nye samarbeidspartner i Trondheim. Kursholder vil bli kjøkkensjef Andreas Strømsland som er født og oppvokst i Nord-Amerika og har bred erfaring fra både inn- og utland. Han har fordypet seg i smokerfaget, lever for ekte håndverk og jobber også mye med tørrmodning av kjøtt. 

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage utsøkt grillmat og imponere alle i omgangskretsen.

Kommende kurs

Til toppen