Denne superenkle retten har mer å fare med en den korte ingredienslista skulle tilsi. Ikke rart at meksikanerne elsker denne starten på dagen. Hos oss finner den en plass enten i matboksen, på koldtbordet, som lunsj, middag eller kveldskos.
Dagens rett
![Prøv eggerøre med ekstra mye smak som i Mexico Prøv eggerøre med ekstra mye smak som i Mexico](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2015/3/2/6c137ed3117a5f64301394d6236efe21/jpg/aperitif/article_details_medium/original.jpg)
Foto: (Kim Holthe)
Prøv eggerøre med ekstra mye smak som i Mexico
Eggerøre med mye smak er en populær frokostrett i Mexico. Som fint kan nytes til så vel lunsj som middag eller kveldskos.
13 Mai 2024 - 00:00
Meksikansk eggerøre
![Meksikansk eggerøre](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2015/3/2/6c137ed3117a5f64301394d6236efe21/jpg/aperitif/news_recipe_large/original.jpg)
Fremgangsmåte
- Stek først løk og chilipepper i olje til løken er blank.
- Visp sammen egg, salt og pepper og bland i tomatene, løk og chilipepper.
- Bruk forholdsvis sterk varme på pannen.
- Hell i eggeblandingen og dra sammen langs pannebunnen etter hvert som det stivner.
Server eggerøren varm.
Har du lyst til å lage en annen omelett finner du nage forslag her
Se alt det god du kan bruke egg til
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
82 POENG
Forsiden akkurat nå