Når bare det beste er godt nok skal du servere ikke mindre enn Norges beste drink til dine gjester.
Den irrgrønne drinken har en herlig forførende duft og smak av friskt eple, og den står i fare for å bli en av sommerens store favoritter.

Det var Thomas Frafjord fra Stavanger som gikk av med seieren i årets NM i cocktails med sin komposisjon Frapple som har en base i rom og likør. Han ønsket å lage en enkel drink som skulle smake mest mulig av friskt eple og som så delikat ut.
Den nybakte Norgesmesteren skal i august forsvare Norges ære i VM i Berlin sammen med Terese Storebø Østervold som vant klassen for flairing.
Til daglig jobber Thomas som bartender ved Holmen Bar på Victoria Hotel, Stavanger.
Baren er berømt for sitt gode utvalg av whisky, men med tre finalister i årets NM i cocktails kan Holmen trygt kunne kalle seg en god cocktailbar også.
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase
Nå kan du gratis få
Ukens drink som e-post
. Se lenger ned for mer info.
Noen tynne eplebåter/ -skiver
Fyll en cocktailshaker halvfull med is og ha i alle ingrediensene:
Rist godt og sil drinken over i et stort, godt avkjølt cocktailglass.
Kutt noen små båter av grønt og rødt eple og træ det på en cocktailpinne og pynt med epleskivene på kanten av glasset.
Med denne drinken vant Thomas Frafjord fra Stavanger NM i cocktailmiksing 2009.
Råvarer:
Sendt inn av
Thomas Frafjord, Holmen Bar, Victoria Hotel, Stavanger
Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her
Ukens drink som e-post er en tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis. Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
Foto: Kjetil Myhre