Dagens rett

Norsk Kveite hot pot

Helgens fiskemåltid er sikret når kveita er i hus. Oppskriften du her får servert var bidrag i konkurransen "Årets kokk 2006" og er signert Geir Skeie.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Asiatisk hot pot med kveite

Fremgangsmåte

Grovhakk og knus alt krydderet sammen.

Varm oljen og ha krydderblandingen. Tilsett sjalottløk og hvitløk og la det surre i 5 minutter uten at det blir brunt.

Tilsett kyllingkraft og kokosmelk og juster smaken med limejuice.

Sil suppen, tilsett grønnsakene og kok opp.

Ha i fisken og la den trekke i suppen til den er kokt.

Sendt inn av

Foto: Audun Aagre

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen