Abonnementet fornyes automatisk og kan sies opp når som helst.
Spørsmål angående abonnement? Kontakt oss på klubb@aperitif.no, eller sjekk siden for ofte stilte spørsmål her.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Abonnementet fornyes automatisk og kan sies opp når som helst.
Spørsmål angående abonnement? Kontakt oss på klubb@aperitif.no, eller sjekk siden for ofte stilte spørsmål her.
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenSteinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.
Les hele sakenDenne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?
Les hele sakenCocktailen Southside lages med gin, men i denne er det brukt akevitt som gir en litt annen karakter, men fortsatt veldig frisk.
Les hele sakenTiramisu går alltid i en egen mage, for det er mektige saker. Derfor kan det være lurt å lage den som en bløtkake. Da blir det nok til flere.
Les hele sakenSteinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.
Les hele sakenDenne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?
Les hele sakenBli med til Stavangers ferskeste stjernerestaurant, Hermetikken, Biondi-Santi og Jura, samtidig som vi utforsker det indonesiske kjøkken, med blant annet norskprodusert tempeh.
Les hele sakenUnder barshowet Norse Bar Awards 2024 ble Svanen årets bar, også prisen årets barteam tilfalt Svanen samt ikke minst prisen for årets cocktailmeny.
Les hele sakenHelt vanlige svinekoteletter får et smaksløft etter en runde i denne marinaden.
Les hele sakenCocktailen Southside lages med gin, men i denne er det brukt akevitt som gir en litt annen karakter, men fortsatt veldig frisk.
Les hele saken