Oksegryte med kokosmelk
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skjær kjøttet i 3 x 3 cm terninger. Brun kjøttet i olje i en dyp tykkbunnet gryte.
Skjær løk, gulrot, paprika og tomat i ganske små stykker. Ha grønnsakene i gryten. Tilsett krydder, rør godt og tilsett kokosmelk.
La det hele småkoke i 30 minutter. Serveres med ris.
Her finner du mange deilige gryteretter
Vil du lage en gryterett med okse- eller kalvekjøtt ser du her
Eller vil du bruke lammekjøtt i gryta?
Kanskje en fiskegryte frister deg mer?
Hva med en gryterett med bare grønnsaker?
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften

