Orgasmisk god

Vi serverer en søt, kremete og frekk drink - klarer du å motstå fristelsen?

Oppfinnsomhet når det gjelder navn på drinker har bartendere alltid hatt, og vi skal vel være helt ærlige og si at en del av dem får tante Olga fra Toten til å rødme kledelig.
 
Bartender Vidman på TGI Fridays i Oslo, leet ikke engang på et øyenbryn da jeg bestilte en Screaming Orgasm av ham - dette har virkelig blitt en klassisk cocktail !
 
Med en blanding av vodka , ikke mindre enn tre likører og melk, er dette en herlig dessert, eller rett og slett snadder for deg som liker det søte.
 
Når jeg sier likør tenker du kanskje på det lille glasset du får ved siden av kaffen eller til kakebordet? I tillegg til dette er de fabelaktige i drinker - du kan virkelig utfolde deg som bartender ved å eksperimentere med alle de forskjellige likørene som finnes.
 
I denne drinken har vi brukt irsk whiskeybasert kremlikør, kaffelikør, og en spesiell italiensk likør basert på karamell, en hel rekke krydder og frukt som har fått trekke i aprikoskjerneolje.
 
Ikke rart Screaming Orgasm er så populær!
 
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online .
 
 
Vi ønsker deg en riktig god helg!
 
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase .

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Screaming Orgasm

Ingredienser

2 cl
2 cl
Bailey's

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en cocktailshaker med is og rist godt.
 
Sil over i et stort rocks- eller highballglass fylt med is.
 
Tar du bort vodkaen får du en Orgasm, mens hvis du bytter ut én cl av Amarettoen med tequila får du en Multiple Orgasms.
 
Råvarer:

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen