Dagens rett

Ørret med wokgrønnsaker

Ørret smaker alltid godt, og valgmulighetene med tanke på tilbehør er svært mange. Denne retten tilbereder du i løpet av svært kort tid, så husk å sette den franske hvitvinen til kjøling før du setter i gang med matlagingen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Ørret med wokgrønnsaker

Antall porsjoner

4

Ingredienser

0.5 ts
kinesisk fem-krydder
Saus
0.5 dl
0.5 stk
del fiskekraft/buljong

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 180 grader.
 
Legg grønnsakene i en smurt ildfast form. Dryss litt salt, pepper og fem-krydder over. Legg fisken over.
 
Bland sammen fiskekraft, soyasaus og sesamolje. Fordel blandingen over fisken. Dryss sesamfrø over.
 
Stek i stekeovn ved 180 grader ca 10 minutter.
 

Tips: Sausen kan erstattes med 2 dl ferdig Hong Kong saus på glass eller en annen asiatisk saus på glass. Grønnsakblandingen kan varieres. Lag din egen av for eksempel brokkoli, gulrot, vårløk, babymais, squash og paprika.

Sendt inn av

Foto: Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen