Ørret smaker ekstra godt når den får steke med grønnsakene de siste minuttene i ovnen
Mens du steker fisken, godgjør grønnsakene seg i ovnen, og i løpet av en halvtime er middagen klar.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Mens du steker fisken, godgjør grønnsakene seg i ovnen, og i løpet av en halvtime er middagen klar.
Les hele sakenSiden du ikke behøver å skjære opp grønnsakene, men bruker ferdigkuttet fra fryseren, blir det så lettvint som det overhodet er mulig.
Les hele sakenOm det ikke blir i dag, kommer denne retten til å gjøre stor suksess i romjula, når behovet for litt andre kombinasjoner melder seg.
Les hele sakenDenne japanskinspirerte retten kan serveres som forrett eller hovedrett. Smaker knallgodt gjør den uansett.
Les hele sakenVi er allerede i november og trenger lyse friske farger og smaker. Her er oppskriften på slik lykke med ørret eller annen fisk om du heller vil ha det.
Les hele sakenØrret, grønnsaker og væske er alt som skal til for at du skal kunne tilberede dagens middagsforslag som dessuten er raskere å lage enn du kanskje tror.
Les hele sakenDenne retten er så lett å lage at den også kan lages på telttur. Eller tas med på piknik, for tilbehøret lages på forhånd.
Les hele sakenHer foreslår vi å legge grønnsakene rett på grillen og servere en tzatziki ved siden av. Så enkelt og så godt.
Les hele sakenDen er så enkel å lykkes med enten du velger den ene eller andre tilberedningsmetoden.
Les hele sakenKinesiske smaker som ingefær, sesamolje og soyasaus gjør susen med hverdagsfisken.
Les hele sakenHer får den følge av en ekstra smaksrik potetsalat inspirert av det amerikanske kjøkken.
Les hele sakenSupersunn mat som også smaker riktig så mye og godt, er en velkommen start på det nye middagsåret.
Les hele sakenFisk midt i uka er styrt av hva som finnes i fiskedisken. Her finner du gode forslag med utgangspunkt i torsk, sei, kolje, laks og ørret.
Les hele sakenDette er siste bidag i NM for amatørkokk - oppskriftskonkurransen som kan bringe deg helt til Cognac og Bache-Gabrielsen. Vinneren kåres 25. september.
Les hele sakenDet nærmer seg slutten på vår oppskriftskonkurranse der du kan bli NM-mester i amatørkokk og vinne en reise til Cognac. Førstkommende mandag er siste frist! Brita Bjørnsson har sendt oss dagens oppskrift.
Les hele sakenLine Wanderås står for dagens konkurransebidrag. Send inn oppskrifter du også! Er du riktig heldig resulterer det i finale i NM for amatørkokker og en tur for to til Bache-Gabrielsen.
Les hele sakenDagens konkurransebidrag kommer fra Åse Ytreland. Om det er hun som vinner NM for amatørkokker og en tur for to til Bache-Gabrielsen avgjøres 25. september. Send inn oppskrifter du også!
Les hele sakenBidrag raser inn til Apéritif og VG Netts store oppskriftskonkurranse der ørret er hovedingrediensen og hvor du kan vinne en tur til Bache-Gabrielsen. Hver dag presenterer vi en utvalgt rett. Lars Hjørnevik har her sågar inkludert cognac i sin oppskrift.
Les hele sakenVelger du råvarer fra havet, ligger alt til rette for en vellykket julemeny. Om du vil lage noe selv til julebordet, så ta utgangspunkt i en ørretfilet eller en laksefilet og prøv en av disse rettene. Selvfølgelig servert med drikkefølge til.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.
Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.
Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.
Les hele sakenDe er dessuten veldig raske å lage.
Les hele saken70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.
Les hele sakenMens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.
Les hele sakenPrøv denne oppskriften på bakt potet med skagensalat til middag i dag.
Les hele sakenEthvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.
Les hele saken