Ørret smaker ekstra godt når den får steke med grønnsakene de siste minuttene i ovnen
Mens du steker fisken, godgjør grønnsakene seg i ovnen, og i løpet av en halvtime er middagen klar.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Mens du steker fisken, godgjør grønnsakene seg i ovnen, og i løpet av en halvtime er middagen klar.
Les hele sakenSiden du ikke behøver å skjære opp grønnsakene, men bruker ferdigkuttet fra fryseren, blir det så lettvint som det overhodet er mulig.
Les hele sakenOm det ikke blir i dag, kommer denne retten til å gjøre stor suksess i romjula, når behovet for litt andre kombinasjoner melder seg.
Les hele sakenDenne japanskinspirerte retten kan serveres som forrett eller hovedrett. Smaker knallgodt gjør den uansett.
Les hele sakenVi er allerede i november og trenger lyse friske farger og smaker. Her er oppskriften på slik lykke med ørret eller annen fisk om du heller vil ha det.
Les hele sakenØrret, grønnsaker og væske er alt som skal til for at du skal kunne tilberede dagens middagsforslag som dessuten er raskere å lage enn du kanskje tror.
Les hele sakenDenne retten er så lett å lage at den også kan lages på telttur. Eller tas med på piknik, for tilbehøret lages på forhånd.
Les hele sakenHer foreslår vi å legge grønnsakene rett på grillen og servere en tzatziki ved siden av. Så enkelt og så godt.
Les hele sakenDen er så enkel å lykkes med enten du velger den ene eller andre tilberedningsmetoden.
Les hele sakenKinesiske smaker som ingefær, sesamolje og soyasaus gjør susen med hverdagsfisken.
Les hele sakenHer får den følge av en ekstra smaksrik potetsalat inspirert av det amerikanske kjøkken.
Les hele sakenSupersunn mat som også smaker riktig så mye og godt, er en velkommen start på det nye middagsåret.
Les hele sakenFisk midt i uka er styrt av hva som finnes i fiskedisken. Her finner du gode forslag med utgangspunkt i torsk, sei, kolje, laks og ørret.
Les hele sakenDette er siste bidag i NM for amatørkokk - oppskriftskonkurransen som kan bringe deg helt til Cognac og Bache-Gabrielsen. Vinneren kåres 25. september.
Les hele sakenDet nærmer seg slutten på vår oppskriftskonkurranse der du kan bli NM-mester i amatørkokk og vinne en reise til Cognac. Førstkommende mandag er siste frist! Brita Bjørnsson har sendt oss dagens oppskrift.
Les hele sakenLine Wanderås står for dagens konkurransebidrag. Send inn oppskrifter du også! Er du riktig heldig resulterer det i finale i NM for amatørkokker og en tur for to til Bache-Gabrielsen.
Les hele sakenDagens konkurransebidrag kommer fra Åse Ytreland. Om det er hun som vinner NM for amatørkokker og en tur for to til Bache-Gabrielsen avgjøres 25. september. Send inn oppskrifter du også!
Les hele sakenBidrag raser inn til Apéritif og VG Netts store oppskriftskonkurranse der ørret er hovedingrediensen og hvor du kan vinne en tur til Bache-Gabrielsen. Hver dag presenterer vi en utvalgt rett. Lars Hjørnevik har her sågar inkludert cognac i sin oppskrift.
Les hele sakenVelger du råvarer fra havet, ligger alt til rette for en vellykket julemeny. Om du vil lage noe selv til julebordet, så ta utgangspunkt i en ørretfilet eller en laksefilet og prøv en av disse rettene. Selvfølgelig servert med drikkefølge til.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.
Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.
Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.
Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.
Les hele sakenFerskt kjøtt og suppe overgår det meste. Denne tar litt tid, men det har de fleste på en søndag.
Les hele sakenGjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.
Les hele saken149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.
Les hele sakenDenne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.
Les hele sakenI mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.
Les hele saken