Det er lett å ty til ferdigretter når tiden ikke strekker til, men som vi alle vet er det både rimeligere og bedre å lage maten selv. Da er det godt å ha noen enkle og raske hverdagsoppskrifter på lur.
Dagens rett

I dag blir det retromiddag: Panert fisk med smak av karri
Det er ingen motsetning mellom superrask og god. Det er dagens ganske hverdagslige oppskrift et bra eksempel på.
07 Oktober 2025 - 00:05
Karripanert fisk

Fremgangsmåte
- Til panering av fisken:
- Visp egget på en tallerken.
- Bland mel, karri og salt på en annen.
- Paner filetene, først i egget, siden i melblandingen. La det tørke litt på yttersiden.
- Stek filetene i smør på ganske svak varme, 3-4 min på hver side.
- Bland ingrediensene til sausen i en bolle, og smak den godt til med salt og pepper.
- Server fisken med saus, kokte poteter og lettkokt brokkoli.
Tips: Bytt gjerne ut melet med strøkavring for en enda sprøere stekeskorpe.
Her finner du mange deilige retter med torsk
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 229.90 kr Basisutvalget86 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå