Perfekt høsttrøst eller gave

Perfekt høsttrøst eller gave

Du behøver imidlertid ikke fylle 40 år i år for å sette pris på denne lekkerbiskenen av en madeira.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Allerede duften til 40 år gamle Pereira d'Oliveira Sercial Reserva 1971 (95143) er fantastisk med stor dybde, nydelige frukttoner, masse nøtter og noe lær. Smaken står ikke noe tilbake med strålende friskhet samt en varm og krydret karakter. Den varer dessuten nesten uendelig.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Peis- eller bokkos
Og flasken varer også lenge, for du trenger svært små kvanta av denne vinen. Perfekt etter kaffen, gjerne foran peisen, eller sammen med en god bok. Bedre høsttrøst enn slik madeira finnes knapt.

Tradisjonsrik
Den er laget av den tørreste av madeiradruene , nemlig sercial, som har en imponerende lagringsevne takket være veldig god syrestruktur.

Produsenten er familieeide Pereira d'Oliveira Vinhos. Det er i dag femte generasjon som fortsatt holder tradisjonen med å tappe sent i hevd.

Parallelt med at de tapper ung madeira av enklere sort, tilbys med jevne mellomrom svært gamle madeiraer. Noen helt tilbake til firmaets start i 1850 . Årlig produksjon er i dag relativt liten, og druene kommer fra både egne og andres vinmarker.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Pereira d'Oliveira Sercial Reserva 1971

Produsent:
Pereira d'Oliveira
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Portugal
Område:
Madeira
Pris:
1 149,00 kr
Varenummer:
9514301
92 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen