Proxima Parada

Ukens drink er signert Jesper Lind og Geir Hagbarth Andresen ved Café con Bar i Oslo. Dens opprinnelse er noe spesiell, men sier samtidig mye om hvor mye kreativitet har å si for utviklingen av nye og vellykkede drinker. Drinken gikk nemlig rett til topps i en konkurranse i Norge.

Ved en ren tilfeldighet oppsto denne drinken da kollegene Jesper Lind og Geir Hagbarth Andresen ved Hvalstrand Bad under press stilte opp i en Cuervo-konkurranse:
- Vi brukte det vi fant på kjøkkenet på Hvalstrand Bad hvor konkurransen fant sted, og gikk faktisk til topps med akkurat denne drinken, mimrer Jesper Lind. Proxima Parada har selvsagt i ettertid fått en fast plass i barkartet til Café con Bar.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Proxima Parada

Fremgangsmåte

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen