Proxima Parada

Ukens drink er signert Jesper Lind og Geir Hagbarth Andresen ved Café con Bar i Oslo. Dens opprinnelse er noe spesiell, men sier samtidig mye om hvor mye kreativitet har å si for utviklingen av nye og vellykkede drinker. Drinken gikk nemlig rett til topps i en konkurranse i Norge.

Ved en ren tilfeldighet oppsto denne drinken da kollegene Jesper Lind og Geir Hagbarth Andresen ved Hvalstrand Bad under press stilte opp i en Cuervo-konkurranse:
- Vi brukte det vi fant på kjøkkenet på Hvalstrand Bad hvor konkurransen fant sted, og gikk faktisk til topps med akkurat denne drinken, mimrer Jesper Lind. Proxima Parada har selvsagt i ettertid fått en fast plass i barkartet til Café con Bar.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Proxima Parada

Fremgangsmåte

Muddle mango, sukker og lime godt. Tilsett tequila. Rør lett.
Topp med knust is og litt soda. Garner med limebåt.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen