Dagens rett

Quick Blini fyllt med norsk laks og ost

Fisk allerede på tirsdag denne uken. Og hvilken spennende rett du kan varte opp med! Sausen er helt spesiell, og bidrar selvsagt også sterkt til vårt valg av tysk hvitvin i glasset. Husk at du også kan legge oppskriftene inn i din egen online kokebok.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Quick "Blini" fyllt med norsk laks og ost

Fremgangsmåte

Rør sammen ingrediensene til bliniene til en jevn røre. Stek fire like store tynne pannekaker. Hold dem varme.

Fyll:
Bland alle ingrediensene til fyllet og smak til med pepper og revet sitronskall. Fordel fyllet på midten av de fire pannekakene og brett sammen til en pakke.
Bland agurkskivene med de øvrige ingrediensene og smak den til.

Gulrotsausen:
Press saften av gulrot, appelsin og sitron. Kok gulrotsaften inn til det halve. Kok appelsinsaften og sitronsaften inn til sirupskonsistens. Bland sammen og kok opp. Ta kjelen vekk fra varmen og pisk inn smøret litt om gangen. Ha i fløten og pisk til en jevn saus. Server de fylte bliniene med agurken og sausen ved siden av.

Sendt inn av

Foto: EFF

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen