Reserva til kuppris

Reserva til kuppris

Denne riojaen overgår alle i sin prisklasse. I den nye årgangen gjør den det til overmål.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Men for all del: Du må like fatlagret vin, for Izadi Reserva 2008 (45995) er veldig tydelig preget av det 14 måneder lange oppholdet i fat.

Les om fatlagring

Men den har i tillegg veldig god og fyldig frukt. Hvilket gjør at den bærer fatpreget godt. Dessuten fin syre og et behagelig tanninbitt. En utmerket vin for alt av grillet kjøtt, men kanskje aller mest kalv, svin og lam.

Gavepakke

Denne vinen som har vært på det norske markedet i mange år er nå billigere enn noen gang. Tidligere ble den samme vinen betegnet med crianza, men siden den nå tilfredsstiller kravene om lagring til reserva (minimum tre år), velger produsenten å kalle den det.

Sist Izadi hadde en reserva i salg, da som 2003, kostet den over to hundre kroner. Magnumen av samme vin koster nå 329,90. Det er lett å se at normalflasken av Izadi Reserva er en veritabel gavepakke.

 
Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Izadi Reserva 2016

Produsent:
Bodegas Izadi
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Rioja
Pris:
189,90 kr
Varenummer:
4599501
87 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen