Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
300
g
ribberester, finhakket
Stek opp finhakket ribbekjøtt i smør eller margarin. Tilsett 2 ss fransk sennep, og brun det godt i pannnen.
Smak til med salt og pepper (godt med pepper!). Tilsett rømmen til slutt.
Server ribben i pitabrød med ruccolasalat inni.
Sendt inn av
Marthe S
Foto: Astrid Hals, Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Dagens rett på MMS og WAP
Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)