Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Rullader med grønnsaker og risotto
Antall porsjoner
4
Ingredienser
400
g
Renskåret Edelgris Løvskiver
4
stk
1
stk
stk
Risotto
4
ss
400
g
arborio-ris
0.5
stk
1
l
125
g
4
ss
stk
Fremgangsmåte
Kok aspargesen halvferdig i lettsaltet vann, avkjøl i kaldt vann.
Legg 2-3 asparges og litt rødløk i hver skive kjøtt, rull kjøttet rundt grønnsakene og fest med en tannpirker.
Krydre rulladene og stek dem på alle sider, ca 6 min. Server med risottoen.
Risotto:
Varm oljen i en kjele og fres hvitløk og løk til den er blank. Ha i risen og fres den et par min. Hell på 1/3 av buljongen, tilsett litt salt og la koke i ca 20 min. Etter hvert som væsken absorberes tilsetter du resten av buljongen. Når risen er mør, trekk kjelen til side og tilsett parmesan og fløte. Smak til med salt og pepper.
Sendt inn av Gilde
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.

Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.