Saftig deilig og billig

90 kroner er alt du må ut med for å få denne saftige og deilige portugiseren.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Quinta do Correio 2006 (49525) er et funn til prisen. Masser av skogsbær, så vel røde som mørke, både de søte og de mer bitre, og et lett krydderpreg. Flott syre og fine tanniner gjør den til et velkomment innslag på matbordet, både til høstlige gryter og til søndagssteika.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Til å stole på
Selv om denne vinen er aller best i sine første leveår, holder den fint et par år til i kjelleren. Produsenten Quinta dos Roques er nemlig til å stole på. Det har den dokumentert gjennom sine andre viner som riktignok både er dyrere og beregnet på et lengre liv i kjelleren.

Renessanse
Ukens vin har, på lik linje med sine storebrødre , touriga nacional i resepten. Men i motsetning til de andre er det jaen som er hoveddruen.

Denne for mange ukjente druen er typisk for Dão , og for nordvestspanske områder som Bierzo hvor den kalles mencia .

Begge steder har druen fått en renessanse siden den gjennom riktig stell kan gi viner med veldig god konsentrasjon og et spennende aromamessig tilskudd til en verden av strømlinjeformet rødvin.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 

Quinta do Correio 2017

Produsent:
Quinta dos Roques
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Portugal
Område:
Beiras
Pris:
145,90 kr
Varenummer:
4952501
84 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen