JULEMAT: Slik lager du din egen sild
Julemat
(Bilde: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen)

Sursild kommer du ikke utenom

Sursild

Antall porsjoner

6

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

 
0.5 dl
1 dl
1 stk

Fremgangsmåte

Varm opp vannet og ha i sukkeret, rør godt til sukkeret er oppløst. Ta av platen og la avkjøle før du har i eddiken og hel pepper.

Skjær silden i biter på skrå og ha den over på steriliserte glass med løkringer mellom sildelagene. Hell over laken.

Bør trekke over natten eller noen timer før servering. Serveres med rugbrød og godt drikke.

Her er alle sildeoppskriftene du trenger

Se hvordan du lager kryddersilde her

Se hvordan du lager din egen tomatsild her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen