Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Dagens rett
Skalldyrsalat med lakserogn
Ikke fisk som middagstips denne onsdagen, men derimot fristende skalldyr. En salat som dette smaker vidunderlig godt, og med følge av en frisk hvitvin fra Tyskland blir smaksbildet enda mer besnærende.
Redaksjonen
06 Oktober 2004 - 01:00
Skalldyrsalat med lakserogn
Fremgangsmåte
Skjellene skrubbes godt og kokes i vann eller hvitvin med løk hvitløk.
Riv salaten og rens rekene. Bruk en passende skål, legg salaten i bunn og fordel reker og skjell over. Anrett lakserogn og paprikastrimler.
Server med toast eller annet brød.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå